Nieuws

CARMA Herfts / Winter

collectie merken:

Prada- Scotch & Soda- Maison Martin Margiela- Humanoid -Marccain – Marni – Ann de Meulenmeester – Schumacher- Pauw- Twin Set – A.F. vanderVorst – Marc Jacobs – Comme de Garcon – Hugo Boss Fred de la Bretoniere – Mooiloop – Isabel Marant Hunkydory – No mans land- Just in Case – Sofie d’ Hoore – Marlene Birger- Partrizia Pepe – Girbaud – Drykorn – Bellerose – Stroke – Karen Millen Diana Furstenberg – Maliparmi -Max Mara – Hache – NATAN – Caroline Biss – ICHI – Dries van Noten – Fillipa K.-Prada- Vivian Westwood- Klavers van Engelen- Inti- Tara Jarmon- Maison Scotch- Dolce & Gabbana- Caliban- Odd Molly- Paul Smith-Twin Set- Steffen Schraut – Miu Miu- Escada- Balenciaga- Officine Nationale– Moschino- Armani …

bezoek ons ook op instragram  en facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *